Blue Margarita

Bucătărie Mexicană, Brazilian & Argentinian in București

Poti ridica comanda de la locația noastră

Deschis

Comanda ta este confirmată în TIMP REAL

Rezervare Masă
Vezi MENIU & Comandă

Despre Blue Margarita


Conceptul de bucatarie latino-americana (mexicana, braziliana, argentiniana) a venit din partea bucatarului nostru sef, a carui pasiune ar fi fost irosita daca nu ne-am fi hotarat sa o impartim cu voi.

Astfel s-a nascut Blue Margarita, un restaurant si un concept de familie, cu care ne propunem doua lucruri. In primul rand, sa cream o atmosfera placuta si relaxata, la care sa va doriti sa veniti petru multe ocazii diferite. In al doilea rand, ne dorim sa deschidem drumul catre niste preparate culinare deosebite, noi pe piata din Romania, inspirate din cultura latino-americana si adaptate de bucatarul nostru pentru a fi pe gustul tuturor.

Si pentru ca ne dorim ca spatiul nostru sa faca pe oricine sa se simta binevenit, meniul este in asa fel construit incat sa puteti manca la noi indiferent de restrictiiile dietare. Toate aceste elemente, impreuna cu o serie de cocktailuri si bauturi la fel de speciale ca si mancarea, suntem siguri ca va vor face sa va simtiti ca acasa.

Mancaruri vegetariene, vegane si fara gluten

Pentru multe dintre preparatele noastre oferim si optiuni vegetariene, vegane sau fara gluten. Pentru mai multe detalii nu ezitati oricand sa ne contactati.

Orar de funcționare

Miercuri - Sâmbătă
13:00 - 22:00
Duminică
12:00 - 21:00
Ridici comanda de la noi
Miercuri - Sâmbătă
13:30 - 21:00
Duminică
12:30 - 20:00
Rezervare masă
Miercuri - Sâmbătă
13:00 - 21:00
Duminică
12:00 - 20:00

Catering

If you would like us to cater for you at home or at the office, just let us know!!

Rețele sociale


Facebook link for Blue Margarita Instagram link for Blue Margarita Youtube link for Blue Margarita Google-plus link for Blue Margarita

Publicat în:

Afla mai multe despre noi

Citeste articole si review-uri scrise de bloggeri si critici de mancare